Băncile nu vor lucra cu publicul pe 1 şi 2 mai, cu excepţia unităţilor din centrele comerciale

Băncile comerciale nu vor avea activitate cu publicul în zilele de 1 şi 2 mai, cu excepţia unităţilor din centrele comerciale, care vor fi deschise luni, 2 mai, în marea lor majoritate, dar şi duminică, 1 mai, în anumite cazuri, scrie Agerpres.
Economica.net - joi, 28 apr. 2016, 12:26
Băncile nu vor lucra cu publicul pe 1 şi 2 mai, cu excepţia unităţilor din centrele comerciale
Banca Comercială Română (BCR) informează publicul că unităţile sale teritoriale retail şi centrele de afaceri corporate nu vor avea program cu publicul în zile de 1 şi 2 mai 2016, cu excepţia unităţilor din centrele comerciale, care vor fi deschise luni, 1 mai, şi, în anumite cazuri, şi duminică, 1 mai. 

‘Programul de lucru cu publicul este afişat la loc vizibil în toate unităţile băncii. (…) BCR a luat toate măsurile pentru a asigura colectarea numerarului de la clienţii băncii. Va fi asigurată şi alimentarea cu cash a bancomatelor (ATM), a automatelor de schimb valutar (ASV) şi a maşinilor multifuncţionale (MFM) care vor fi permanent la dispoziţia clienţilor, 24 de ore din 24, 7 zile din 7, inclusiv de sărbătorile legale’, se arată în comunicatul băncii. 

În document se menţionează faptul că, în această perioadă, deţinătorii de carduri BCR vor putea face plăţi la oricare dintre comercianţii care acceptă carduri, iar serviciul de Asistenţă de urgenţă pentru deţinătorii de carduri va fi disponibil 24 de ore din 24. 

Mai mult, clienţii băncii vor avea acces 24/7 la propriile resurse financiare şi vor putea să efectueze operaţiuni bancare prin internet, de pe telefonul mobil, sau prin intermediul echipamentelor de tip self service disponibile în zonele 24 Banking sau la terţi. 

‘Zonele 24 Banking BCR vor fi disponibile tuturor posesorilor de carduri bancare. 24 Banking BCR este o zonă amenajată în cadrul anumitor unităţi BCR, disponibilă 24 de ore din 24, 100% automatizată, dotată cu echipamente care permit efectuarea de operaţiuni bancare cu şi fără numerar’, se mai arată în comunicat. 

Şi Raiffeisen Bank anunţă că zilele de 1 şi 2 mai 2016 sunt zile nelucrătoare în unităţile sale, inclusiv pentru Departamentul Servicii Clienţi (Call Center), cu excepţia unităţilor din cadrul hypermarket-urilor, reţeaua Selgros şi a mall-urilor, care vor fi deschise luni, 1 mai, şi, în anumite cazuri, şi duminică, 1 mai. . 

‘Pe 30 aprilie 2016, agenţiile cu orar de sâmbătă vor avea programul normal, cu excepţia unităţilor din hypermarket-uri, mall-uri şi Selgros’, se arată într-un comunicat al băncii. 

În document se mai menţionează că departamentul Servicii Clienţi (call center) va asigura permanenţa pe serviciile Carduri, Smart Mobile, SmartTel, Raiffeisen Online. 

Nici unităţile Băncii Comerciale Feroviară (BCF) nu sunt deschise publicului în data de 2 mai 2016. 

‘Revenim la programul normal începând cu ziua de 3 mai 2016, iar până atunci puteţi efectua cu încredere orice fel de plată sau tranzacţie folosind următoarele modalităţi: bancomatele BCF sau CEC Bank, peste 1.100, la aceleaşi comisioane minime, plăţile cu cardul, serviciul de internet banking’, reiese dintr-un mesaj al băncii, postat pe site-ul propriu.

Te-ar mai putea interesa și
Bulgaria va folosi avioanele de vânătoare MiG-29, de producție sovietică, până în 2028
Bulgaria va folosi avioanele de vânătoare MiG-29, de producție sovietică, până în 2028
Bulgaria nu va opri de la zbor avioanele MiG-29 până în 2028, a afirmat vineri ministrul interimar al Apărării, Atanas Zaprianov, relatează agenția bulgară de presă BTA, citată de Agerpres....
Statele NATO au ajuns la un acord pentru trimiterea de sisteme de apărare aeriană suplimentare în Ucraina, inclusiv de rachete Patriot
Statele NATO au ajuns la un acord pentru trimiterea de sisteme de apărare aeriană suplimentare în Ucraina, inclusiv de ...
Statele membre NATO au ajuns la un acord cu privire la trimiterea de sisteme de apărare antiaeriană suplimentare în Ucraina, ...
Lavrov: Rusia nu va accepta un armistițiu cu Ucraina în timpul unor posibile negocieri de pace
Lavrov: Rusia nu va accepta un armistițiu cu Ucraina în timpul unor posibile negocieri de pace
Ministrul rus de Externe Serghei Lavrov a declarat vineri că Moscova nu va accepta un armistiţiu cu Ucraina nici măcar ...
Nissan își înrăutățește prognoza privind profitul în urma scăderii vânzărilor
Nissan își înrăutățește prognoza privind profitul în urma scăderii vânzărilor
Nissan Motor, al treilea mare producător auto nipon, a redus cu 14,5% estimarea privind profitul anual, citând vânzările ...