1EUR = 4.7776 RON | Bucureşti 11 º

Companii

Cehii de la CTP au finalizat achiziţia Mercury Logistic Park, închiriat 100%

Dezvoltatorul de spaţii logistice, CTP, a finalizat achiziţia parcului Mercury din apropierea Bucureştiului şi l-a denumit CTPark Bucharest West. Cel mai nou chiriaş este retailerul Profi. 

30 iun, 2015 | | ECONOMICA.net

Compania a anunțat în primăvara acestui an două achiziți, dar și un buget de 100 de milioane de euro pentru a-și face simțită prezența pe un segment imobiliar care a intrat în amorțeală odată cu criza.

Primul proiect cumpărat este Mercury Logistic Parc, ce are o suprafață închiriabilă de 34.000 mp şi pentru care CTP a plătit 15 milioane de euro, bani în care este inclusă şi modernizarea spaţiilor. CTP a anunţat încă din luna aprilie a acestui an că a semant cu retailerul Profi, care va menaja aici un depozit cu temperatură controlată pentru fructe și legume, pentru a servi Bucureștiul.

CTP va finaliza anul acesta şi achiziția Cefin Logistic Park din Arad, care va fi redenumit în CTPark Arad, și unde dezvoltatorul vrea să atragă noi chiriași, dar și să finalizeze o clădire de birouri care se află la stadiu de schelet.

La sfârșitul lunii martie, CTP a predat producătorului german Fränkische un spațiu de 4.000 de mp în proiectul CTPark Turda, ce marchează intrarea pe piața românească a companiei din Germania. Investiția CTP în spatial de la Turda este de cinci milioane de euro.


CITEŞTE ŞI Dezvoltatorul CTP apasă pe acceleraţie. În ce investește 100 de milioane de euro și ce noi companii vin în România

CTPark Bucharest West este situat la 23 de kilometri de centrul Capitalei și are acces direct la autostrada A1 (a doua ieșire dinspre Capitală spre Pitești). CTP deține CTPark Network, cel mai mare sistem integrat premium de parcuri de afaceri din Europa Centrală, cu peste 2,5 milioane de metri pătrați de spații de categorie A în peste 50 de locații.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO