1EUR = 4.8582 RON | Bucureşti 26 º

Extern

Facebook se schimbă din nou. Ce funcţie va introduce

Facebook este cunoscută în lumea întreagă a fiind o reţea de socializare, dar se pare că se pregăteşte intens pentru a deveni şi un motor de căutare.

24 sep, 2012 | ECONOMICA.net

La doar două săptămâni după ce CEO-ul Mark Zuckerberg a confirmat faptul că în această privinţă totul este doar o chestiune de timp, iată că Facebook anunţă lansarea unei noi funcţii ce pare a fi strâns legată de aceste planuri.

Citeste si: 10 lucruri pe care să nu le postezi niciodată pe Facebook

Mai concret, anunţă AllFacebook, site-ul a anunţat pe pagina sa de blog faptul că reţeaua de socializare va schimba jurnalul de activitate (Activity Log), aceasta urmând să păstreze căutarile efectuate de fiecare utilizator.
"Începând de astăzi, Facebook va oferi utilizatorilor săi posibilitatea de a vedea toate căutările întreprinse de-a lungul timpului."

Citeste si: Cum ne minte Facebook. Ce face cu postările noastre

Oficialii Facebook ne asigură însă că informaţiile adăugate în Activity Log sunt in vizibile doar pentru deţinătorul contului şi pot fi şterse oricând dacă nu dorim să le păstrăm.

Dacă nu aveţi încă activă această funcţie, nu este cazul să vă îngrijoraţi. Conform aceluiaşi anunţ, jurnalul va fi activ pentru toată lumea în următoarele săpămâni.

Pentru a verifica, intraţi pe pagina personală şi faceţi click pe "Activity Log", situat în partea dreaptă a paginii de profil.

 

 Citeste si: Ce surpriză uriaşă ne pregăteşte Facebook

Citeste si: Cele mai stupide 5 greşeli pe care le poţi face pe Facebook

Citeste si: Cum ştie Facebook tot ce faci pe internet

Citeste si: Cele mai întâlnite 5 escrocherii de pe Facebook

Citeste si: 5 trucuri prin care Facebook te păcăleşte să-ţi dai datele personale


loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO