1EUR = 4.8738 RON | Bucureşti 19 º

Companii

Un om de afaceri turc a intrat în acţionariatul Prestige Tours şi are o participaţie de sub 1%

Partenerul din Turcia al agenţei de turism Prestige Tours a intrat în acţionariatul agenţiei de turism. 

02 feb, 2016 | | ECONOMICA.net

Adunarea generală a asociaţilor Prestige Tours International au aprobat pe 20 ianuarie majorarea capitalului social prin emiterea unei părţi sociale, în valoare nominală de 100 de lei, subscrisă de Mustafa Kadiroglu, proprietarul Calyoso Tour din Turcia, care este partenerul Prestige Tours, arată datele publicate în Monitorul Oficial. 

Capitalul social al agenţiei este de 10.100 de lei, împărţit între Happy Tour (98,02%), Paravion (0,99%) şi Mustafa Kadiroglu (0,99%). 

Întrebat recent de ECONOMICA.NET dacă Prestige Tours mai face parte din grupul Happy Tour, în urma informaţiilor publicate de Profit.ro, potrivit cărora fondul de investiţii GED a vândut agenţia către turoperatorul turc Calypso Tour, Javier Garcia del Valle spune că "Prestige este încă parte din Happy Tour Group. Vrem să vindem companiile, le vom vinde, dar astăzi (26 ianuarie 2016 - nr.) Happy Tour deţine Prestige Tours".

Calypso este un touroperator important din Turcia, cu zece ani de experiență în furnizarea de asistență turistică de top pentru turiști din toate colțurile lumii. Parteneriatul cu Calypso a intrat în vigoare în luna octombrie 2014.

Prestige Tours este parte a Happy Tour Group, una dintre cele mai mari agenţii de turism din România. În 2014, agenţia a avut o cifră de afaceri de 10,2 milioane de euro. Pentru anul 2015, întregul grup Happy Tour a înregistrat afaceri de 94 de milioane de euro, în creştere cu 40% faţă de 2014. 

CITEŞTE ŞI Şeful Happy Tour despre exitul GED: Misiunea nostră este să avem compania pregătită

 

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO